Кремообразно матово червило с цвят на божествено вино, мигли, които

...
 
 
Кремообразно матово червило с цвят на божествено вино, мигли, които
Коментари Харесай

Тези техники за съблазняване ще ви помогнат да спечелите всеки мъж

 

 

Кремообразно матово червило с цвят на божествено вино, мигли, които съвършено акцентират очите й, обилна коса, която лъха на летен бриз, стилно облекло, което изисква комплименти….Жена, изглеждаща по този метод, сигурно ще притегли вниманието на всеки мъж, само че нещата не са толкоз елементарни, когато става въпрос за привлекателност.

 

Привлекателните устни не значат нищо, в случай че една жена не избере верните думи, които ще провокират интереса му.

Акцентираните очи не значат нищо, в случай че една жена не знае по какъв начин да се усмихне с тях. Стилното облекло не значи нищо, в случай че една жена не се държи с прелест и убеденост.

Всяка жена може да притегли мъжкото внимание, само че съблазняването изисква повече старания.

Това не е едно от тези управления с доста правила по какъв начин да се държиш като дама, да играеш на госпожица в неволя и така нататък

Тук става въпрос за това да станете по -добра версия на себе си и да засилите играта си на съблазняване!

Изкуството на съблазняването е доста повече от „ обличане, с цел да направиш усещане “.

Какво е съблазняването? Какво значи да бъдеш съблазнителна жена, която има силата да завоюва всеки мъж?

Съблазняването значи доста разнообразни неща за другите хора, само че едно нещо остава същото: Да си привлекателен е доста повече от наблягане на физическия ти тип.

Нека бъдем почтени. Въпреки че може да не изглеждаме като Ирина Шейк, това не значи, че не можем да бъдем еднообразно (или най-малко частично) толкоз съблазнителни като нея.

Може да нямате безупречна кожа, съвършена фигура вид песъчлив часовник или обилна коса, само че това не ви прави по -малко привлекателни.

Съблазняването е композиция от доста други фактори, като да вземем за пример метода, по който се държите, възприятието ви за комизъм, гласът, личността, флирт уменията…

Да бъдеш привлекателен не значи да носиш дребен размер облекла или да следваш сляпо „ разпоредбите за хубост “, наложени от обществото.

Става въпрос за наблягане на вашите позитиви (било то възприятието ви за комизъм или нещо друго) и от вас да струи чувството, че се чувствате отлично в личната си кожа.

 

За да съблазниш мъж, първо би трябвало да съблазниш себе си

 

Ако желаете да научите по какъв начин да съблазните мъж, първо би трябвало да се научите да бъдете себе си. Как човек се научава да бъде себе си? Просто е.

На първо място, забравете за всички тези скъпи неща, които ще ви създадат „ неотложно красиви “. Забравете за тези наложени стандарти за хубост и се концентрирайте върху себе си.

Кои са нещата, които най -много харесвате в себе си? Имате ли странни привички?

Изнервени ли сте, любопитни, екстровертни, великодушни, грижовни? Сестра ли сте, вуйна, жена, която е претърпяла доста през живота?

Кои са нещата, които бихте желали да измененията за себе си? Мислите ли, че бихте могли да бъдете по -малко осъждащи или да слушате повече други хора? Мислите ли, че бихте могли да бъдете по -търпеливи?

Да съблазниш себе си значи да влезеш в контакт със своята същина, с същинското си аз. За да съблазните мъж, би трябвало да знаете коя сте и какво оферирате.

Трябва да знаете, че сте неповторима, уверена в себе си и смела жена, тъй като това са чертите на момичето, което може да съблазни всеки мъж.

Самочувствието е нещо, което не можете да извършите или купите

Можете да опитате да се преструвате, че сте уверени в себе си, само че в последна сметка ще се почувствате смутени и разочаровани от себе си.

Не, не можете да си купите най -скъпия тоалет и да очаквате това вълшебен да увеличи равнищата ви на убеденост. Вашето самочувствие идва от вас, а не от други тривиални неща. Влюбете се в несъвършенствата си и ще повишите увереността си.

 

Покажете на света, че се гордеете с това, което сте, и ще съблазните всеки мъж.

 

Първото нещо, което един мъж вижда за вас, не е вашето облекло, а вашето лъчение!

Не знам дали подчертахме задоволително значимостта да се чувстваш добре в личната си кожа.

Хората като че ли не обръщат толкоз внимание на това по какъв начин се усещат със себе си, тъй като се тормозят на първо място от това по какъв начин другите ще ги възприемат.

Предпочитате да изглеждате добре, преди да се чувствате удобно? Предпочитате ли да носите кецове пред високи токчета? По -скоро сте карамел, а не момиче? Обичате да пиете бира вместо коктейли?

Всички тези неща са част от вашата персона. Те ви вършат такива, каквито сте.

Това, което се опитваме да кажем, е, че първото нещо, което един мъж вижда за вас, няма да са вашите маратонки или обувки на висок ток. Първото нещо, което ще забележи у вас, ще бъде вашето въодушевление.

Да кажем, че носите нещо, което не е във вашия жанр и не се чувствате толкоз комфортно в него. Това ще ви накара да се почувствате сковано и няма да можете да се отпуснете.

 

И по този начин, по какъв начин можеш да съблазниш някого, в случай че преди всичко не се чувстваш добре със себе си?

Вашите позитивни трептения са най -мощната техника за съблазняване!

Една същинска усмивка има силата да съблазни всеки мъж. Това ще му покаже, че не приемате себе си прекомерно съществено, че сте в положително въодушевление и сте занимателни.

Когато се усмихвате, не забравяйте да осъществите контакт с очите за няколко секунди. Най -хубавото при усмивката е, че има толкоз доста нейни вариации и разнообразни тълкувания.

Има срамежливи усмивки, съблазнителни усмивки, ласкави усмивки (когато ви прави комплименти) или огромни усмивки, когато се смеете на баналните му смешки.

Всеки един от тях е еднообразно мощен.

За да съблазните мъж, би трябвало да се научите по какъв начин да флиртувате както с думите си, по този начин и с езика на тялото

Тъжно е по какъв начин обръщаме толкоз внимание на това, което ще облечем, вместо да мислим какво ще кажем. Разбира се, невероятно е да се планува хода на диалога, само че е значимо да се кажат верните думи в точния миг.

Защото тези думи работят като тригер, когато става въпрос за съблазняване на мъже. И по този начин, по какъв начин флиртувате с думи? Ето една техника, която може би ще помогне и на вас.

Винаги, когато говорите с мъж, който харесвате,  обърнете особено внимание на това да извършите нещата забавни и мистериозни. Избягвайте да казвате първото, което ви идва на разум, тъй като въпреки всичко желаете да извършите нещата малко по -сложни, с цел да може той да се забавлява, дешифрирайки ги. Ето образец за изпращане на текстови известия:

 

Той: Хей, какво правиш в този момент?

 

Ти: Хм … и за какво искаш да знаеш?

 

Той: Искам да знам всичко за теб.

 

Вие: Добре, ще ти кажа след няколко часа, а до тогава можете да продължаваш да гадаеш …

 

Той: Ти ще бъдеш моята гибел. (Поне по този начин ще мисли той.)

 

И по този начин, какво се случи тук? Той е изразил предпочитание да знае какво правиш, само че вместо да му кажеш това незабавно, ти остана загадъчна по флиртуващ метод.

Виждате ли, съблазняването не е в това да присъствате непрекъснато, да му отговорите в същата секунда, когато получите текст и така нататък Става въпрос за поддържане на тайнственост, игра с думи, креативност и му давате всичко по малко.

 

Става дума и за предаване на трептения с езика на тялото ви! 90% от нашата връзка се състои от знаци на езика на тялото вместо думи. Ако обърнете особено внимание на това, можете да спечелите всеки мъж! Езикът на тялото ви е мощен инструмент, когато го употребявате по верния метод. Ето някои признаци на езика на тялото, които ви вършат неустоима за мъжете:

 

Фино допиране

Притворени очи

Игра с косата си

Да бъдеш спонтанна

Избягвайте да кръстосвате ръце, тъй като това е голям индикатор за въздържаност. Ако кръстосате ръце, мъжът подсъзнателно ще реши да не премине на идващото равнище с вас, тъй като не му давате зелена светлина да го направи.

Гледането в  очите с вашия човек е мощна техника за съблазняване, тъй като изисква убеденост и ви оказва помощ да се свържете.

Спонтанността също е значим фактор, когато става въпрос за съблазняване. Запомнете едно нещо:

Никога не бъдете предсказуема с мъж, постоянно го карайте да се чуди за идващия ви ход.

Ако той към този момент знае всичко за вас и допуска какво ще вършиме по-късно, тогава няма доста място за въображение. Съблазняването на мъж не е единствено привличането му физически, само че и душевен.

Ако въпреки всичко можете да изненадате мъж с думите и дейностите си даже след известно време, прекарано дружно, тогава знаете, че го вършиме вярно!

Да, нужни са доста старания, с цел да изглеждате най -добре, само че са нужни доста повече старания, с цел да го впечатлите с вашата персона.

 

„ Можете да съблазните мъж, без да сваляте нищо, без даже да го докосвате. “ – Даун Чонг

 

Можете да съблазните мъж с вашата просветеност, възприятие за комизъм, спонтанност, креативност, език на тялото и цялостна атмосфера.

Вярно е, че мъжете са образни същества, само че физическият външен тип може единствено да притегли вниманието им. Това, което превзема сърцето им и съблазнява мозъка им, е вашата персона.

Ти си на ход.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР